Hells ANGEL

image224





















Ett till kort från i helgen, inte ut, inte supa, inte röj och knappt så nå dans. Men faaaan vad kul vi hade! :D
Nu finns det ngt att se fram emot.





Jag tänkte att nu ska vi prata om våld och raseri, och vart vår värld är påväg egentligen. Ja vart? Man önskar att det fanns ngt vettigt svar på detta. Det finns nog inte direkt. Men folk blir galna.
* Sex och Våld säljer *
Läskigt? Oh ja! Vi uttnyttjar några av våra grundläggande instinkter till att leva på andras reptil-hjärnor. Ja, sex säljer visserligen och alla underhålls av en exponering som lätt känns "too much". Men ska man helt medvetet göra det till en industri? Ska några nånstans överleva p.g.a. att det finns folk som betalar för att stilla ett begär? I don't know.
Jag menar nu för tiden kan man stilla alla sorts begär, och alla sorts begär återfinns helt plötsligt överallt och hos alla. Nu är allt möjligt, och så fåtal saker inte accepterade. Is that right?

Jag går runt på gatorna, läser tidningar ser in i främmande ansikten och undrar om helvetet skulle kunna bryta loss, om staten inte fanns..

BIG BROTHER is watching..look out

Ibland känns det som om männskligheten inte har någon yttre gräns, någon botten-nivå.. "Man kan alltid falla lägre" Det finns liksom inga begränsningar och förnuftiga barriärer. Girighet och egocentrisim överaskar och överrumplar. Kan ngn alls fatta att vi (västvärlden, de civiliserade HA!) låter folk dö av svält och sjukdomar, vi länge sen har hittat botemedel mot. Endast för att vår hjälp kan skapa inflation, obalans inom handeln och ett lån-beroende för u-länder. WHAT?!
Pengar, för guds skull, är papper. PAPPER!!!
Can u get that?!

En mor slår sin dotter och försöker få henne att förstå att hon inte finns, eller inte får finnas, kanske inte bör finnas.
En mor.
En främling.
En främling dödar en flicka som går förbi (och hon som trodde att hon redan inte fanns..).


Ja, det är creapy

Kommentarer

Skriv youre best:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0