liten liten aning

Japp, tillsluter mig de flesta o säger

"Det är banne mig sol ute ju!"

Kära Våren är på ingång, äntligen. Dock är detta inte så bra för min hälsa, för att sol är lika med värme, för mig. Dfr börjar jag alltid, vartenda år att klä för lätt på våren och blir sjuk..
Hmmm, men jag kanske är lite smartare i år.
Who knows?


Iaf, så är det, som sagt innan, tre viktiga saker som ska utföras.

Det första är att om cirkus 3 timmar sitter jag på Universitetet och skriver febrilt om bl.a. deduktiva hypotes metoden.. Haha jaja, jag har alltså tenta i teoretisk filosofi. Håll tummarna för mig, and wish me luck!

Efter detta ska jag i ren tidspanik bege mig till lilla söta Västerås och först hälsa på broder och sen köpa ut ett litet paket till moi och min ♥baby twin! ;)
Lite hemligt nu, men ska kanske berätta vad det är sen.

O sist är det Hårstudion som gäller! Jippie! Äntligen ska det bli ordning på mitt hår.
Min underbaraste Millis ska fixa ALLT, för att jag har varit duktig och hållit mig från att klippa/fixa/tona ngt själv, som jag ibland gör. Det blir alltid fel då!
Lite kul faktist, då jag är (om jag får säga det själv) en rätt duktig frisör, men när det kommer till mitt eget hår då blir jag fullkomligt brainless och bara gör dumma saker.
Menmen, nu ska det bli vackert iaf (=

*Happy*

image265
(oj vad vit jag vart i solljuset f'rresten :S, sola sola sola!)
Psssst.
Kommer antagligen inte kunna blogga ngt, förän på söndag..
Just so u know honeys!
:*

Whatever


eller Dagens Outfit


image262

eller mjaa, nu ljuger jag. Det är outfiten från igår, men har inga vettiga bilder från dag, så detta får duga :)

så här såg mitt ansikte ut f'rresten.
(på bilden ovan ser det ju ut som jag muterar samtidigt som bilden tas, eller nå..)
Imorgon är det viktiga saker!!!
Tre sådana, ska jag säga
Alla viktiga på sitt sätt
See u då hära!
;)
*

Jobb FUSK

Japp
Jag är på jobbet

Jag bloggar

Men till mitt försvar så har jag faktist rast nu =)
Ska fortsätta ringa roligt folk nu, och göra de glada.
Ett info-semenarium hos Acta kapitalförvaltning. Låter det intressant?
Kontakta mig i så fall, så fixar vi det.

Kram på er! =)

Uh you found me!

Ska fortsätta pilla vidare nu med designen, håll utkik och ♥Tyck till♥ när ngt ändras (om ni märker ngt dvs).


Idag var det iaf jobb på kära Acta igen. Jag börjar verkligen känna mig hemmavan där nu. ♦Tycker om er, folket på Acta! Mkt att hålla i, med både jobb och två heltidskurser. Men vem är jag o klaga, man har ju valt själv.

smygreklam för acta, maybe...Har f'rresten lovat att komma med Motargument till hela "Gud finns"-inlägget, och tycker att folk varit snälla nog att förtjäna lite klarhet ;)

Well, lite snabbt så där.

Det är vår favorit filosof som kommer med invändningar, nämligen herr I.Kant. Han menar på, helt enkelt, att "existens" är ingen egenskap.
I
nget kan ha egenskapen att existera, då inget kan ha egenskapen att inte existera.

Det han egentligen försöker få fram är att: Om ngt inte finns (som Barbie 2 i exemplet förut) så kan det inte vara snack om att detta ngt har egenskaper, bl.a. att "icke existera". Existens är en förutsättning för att man ska kunna definera och ha egenskaper hos ngt.
Det är alltså ingen egenskap i sig.
Och med detta fälls Anselm:s "Gud" -argument.
(=
enkelt va?Nytt flow o nytt go

Glöm inte tävlingen nedan!!
f'rresten så är den igång till nästa måndag, dvs 3.02.08 =)
GOOD LUCK!


Ny design som lilla mig har försökt pilla mig till, kommentera jätte gärna vad ni tycker om den och om jag ska pilla vidare med ngt särskilt (ska nog göra det ändå o tona ner det som är Pink lite).
Inte så begåvad med just kod-/stilmallar, menmen u do your best!


PÄLS?

Var inne en sväng på blondinbellas blogg , och där är det bråk för fullt just nu.
Det handlar om en plåtning som hon var med på, och hade en (rejäl om jag får säga så) kaninpäls på sig. Många som reagerar starkt och aggresivt. Men oxå väldigt, väldigt intressanta motargument ifrån päls-älskare (ber om ursäkt för utrycket, menmen).
Jag är lite klyven.
Jag är vegetarian sen cirkus 14 år tillbak, blev det helt spontant. Ingen annan i familjen är det, förutom min lillebroder, som är mer av en fejk-veggo. (haha han äter hamburgare då o då)
När jag blev vegetarian, alltså när jag var runt 6 år gammal, var det ingen snack om humanitet eller dylikt. Nä nä, här snackar vi om att ett litet och envist barn, aka moi, som tyckte att kött smaka bajs helt enkelt.
Det var nog snarare närmare 6:an, dvs när jag var runt 11-12 år, som jag började inse den etiska delen av det hela. Och övervägde ett tag starkt att bli vegan, och sluta all kontakt med animaliskt framställda produkter, då inkl. kläder och smink.
Det gick väl sådär må jag säga.
Jag hade visserligen min militanta vegan-attityd nån gång i 8:an - 9:an, då alla kött-ätare skulle dö (eller nej alla människor skulle dö, och naturen få vara fri..eller nå haha). Men det inser man ju nu är lite smått gaalet.
Nu tillbaka till pälsar. Ja vad säger man egentligen? Jag har bott en stor del av mitt liv i Ryssland, där man (inkl. hela min familia o moi sj) åkte varje vinter på en marknad och inhandlade diverse pälsartiklar, så som jackor och mössor och t.o.m. skor med päls i och på. Det var naturligt för mig då, ngt som ingick i uppväxten.
Just nu så avstår jag helt från päls, dock så tycker jag fortfarande att det är otroligt vackert och på ngt sätt kvinligt (enligt mig). Vad som gäller blondinbella och hennes små fyndiga kommentarer, som den om pälsen ("Ser ni vilken underbar kaninpäls jag har?"), så är de ganska uppenbart provocerande, och just dfr lyckade.
Jag anser visserligen att det är inget att skryta med (men tror som sagt att det handlar om provocering ovan), och ngt som bör trappas ner på och absolut inte uppmuntras. Djur lider.
Tyvärr va, så gör de det. Också i stor utsträckning i all sorts kött-produktion oxå. Börja läsa lite på vegan sidor så får ni veta hur era donkan-burgare går till, man tappar matlusten, jag lovar.
"Kommer ihåg när jag höll ett föredrag i min gymnasieklass förut, om kött-produktionen och djurtester inom läkemedel* och kosmetika*. Flera började gråta (nu ska vi dock anmärka att min fina frisörklass bestod av bara tjejer) och en blev vegetarian samma dag, och är det än idag. Det var cirkus 2.5-3 år sen. Strongt."

Slutligen så vill jag säga att det är dumt att hoppa på pälsbärare med negativa hot och utbrott, detta löser inget. Och är ngn pälsbärare bara en aning lik mig i själen, ja då börjar de banne mig att ha päls all-round & all-time Bara för Att.
Så sluta bråka, kära er, förklara bara vad grejen är. Varje person väljer själv.
Det vi måste förstå är att det är inte kött-ätandet eller pälsbärandet som är fel i sig, det har vi alltid gjort och finner ingen anledning i att sluta nu heller. Men det är den helt psykotiska indusrin och Överproduceringen bakom det hela. Vi slaktar miljoner djur av vilka (om vi är ihärdiga och har tur) endast cirkus 50% faktist konsumeras, resten blir SKRÄP.
Där går min moraliska gräns, jag vill inte bidra till hysterin och psykosen som storföretagen skapar och sen försöker dölja. Därför dömmer jag inte ut, alla får ta sitt ansvar själva och väga för- och nackdelar.
Hur rent är ditt samvete egentligen?

Hur rent e mitt?!


image253
bara för att va en aning jobbig, hehe..söt jycke va? :P

grrr

image210

image268
MEZZZ MJAUWOAjjjjjjjag


Gissa bbaaj....

TÄVLING

Nä då
Gissa vad *Katja*-s väska innehåller, heheimage245
Delar med mig av mitt innersta..
Gissa det ni ser av innehållet på bilden (allt)
Den som kommer närmast (fattar ju sj att det är omöjligt att gissa allt rätt haha)
FÅR en present,
har inte bestämt exakt vad, men ngt smyckeväg från Pilgrim skulle jag tro

Det ni ska göra är att kommentera här vad ni tror
o länka till denna sida i ert blogg
(om ni har sådan så klart)

så lite tävling är det ju

(=

kramis


Öken av drömmar

ville så gärna sno låten, u know it * like a bad dream... (=
but:
http://youtube.com/watch?v=bfHWqRzRq5I&feature=related
(
den här är nog sorligare (=..)
http://youtube.com/watch?v=d3w5CAUpjhU&feature=related
(*happy* ro.. vackra ord, "sometimes I feel like a waterfall" )
kunde inte välja


image240
inspiration av vackraste hjärtat mitt

Motargument kommer
, I promice
=)


jepp, jag har verkligen bränt mig med tången på kinden/hakan..naajs..

Mina damer & herrar

(OBS! Detta kan bli kul och chockerande)


Gud finns...


Ja, om man får tro min filosofilärare (och filosofen Anselm, vars argument det egentligen är..men whooo cares?) så finns det en Gud. Jag ska försöka, så bra som möjligt, att redogöra för er hur detta är möjligt. För att det är det.

Låt oss först och främst försöka definiera begreppet "Gud" och vad som menas med detta. Hmm redan där finns det svårigheter, eller hur? Hur fan definerar man ngt som "Gud"? -En snubbe i vitt, med skägg? like that's any good..right.?
Nä, men de flesta, även filosofer, har kommit fram till detta:

Gud är något sådant att något större inte kan tänkas

Hänger ni med? =)

Vi kan säga så här;
Gud är ngn/ngt som är innehavare av alla fullkomligheter (dvs helt o hållet fullkomlig i positiva egenskaper, finns inget bättre liksom).
Och det låter väl inte helt rubbat, att ngt som vi skulle kunna kalla gudomligt är sådant att det är fullkomligt ex gott och mäktigt osv. Okej, det är det första viktiga steget. Nästa steg är existens..
Hmm vad fan är det då?
:P (nu vill ni säkert slå mig, men tänk så här: detta får jag syssla med i närmaste 3-4 åren)

För att avgöra om hur vi kan klassa (vad det är) existens, ska ni få se ett ex. :

1. 2.

Vi har två Barbie dockor (okii dåligt ex, men vad fan! kul bilder ju), de är HELT identiska med varandra. Låt oss nu anta att du vill ha en Barbie docka (en av dessa..I know u wanna), och får välja en.
Då får du veta att Barbie 1. existerar, men Barbie 2. existerar inte.
Vilken väljer du rent spontant?
Jag antar att det är Barbie 1., rent intuetivt känner man dessutom att det är lite problematiskt att välja ngt som faktist inte existerar. Right?
Då kanske vi kan hålla med om att existens är ngt av en possitiv egenskap? Det vill säga, uppenbarligen så är ju Barbie 1. bättre än Barbie 2. (vilket tjat om dessa barbie:n, I know), i den mån av att den dockan är faktist existerande.
Oki nu vet vi två saker, som jag ska ställa upp här nedan, så att vi kan se ett logiskt samband.

( i ) Gud är innehavare av alla fullkomligheter.
( ii ) Existens är en fullkomlighet. (dvs en positiv och fullkomligande egenskap)

Slutsats:


Gud existerar.

Okej, var det där ens begripligt? =)
Om inte, låt mig förklara lite slutsatsen..
Om Gud är ngt som är sådant att det har alla fullkomligheter, alla positiva egenskaper och vi inte kan tänka oss något större/bättre och om existens är en positiv och fullkomligande egenskap, så måste Gud innehava den egenskapen oxå.
För att existerar inte Gud, då kan vi ju tänka oss ngt större och mera fullkomligt, nämligen en Gud som existerar. Och eftersom det redan ingår i Guds definition att det är ngt som är "det största"/"mest fullkomliga", vi kan inte tänka ngt större, så måste ju den ha egenskapen av att existera..

Oki
Jobbigt?
Nu tänker nog alla ni ORKAAAA
men läs igenom ett par gånger till, så är det rätt kul att man faktist börjar hålla med :)


KRAM på er Stjänor..
      
pssst..
vill bara säga att jag absolut inte är särskilt troende eller religiös, så det är ingen propaganda :P men erkänn att man blir lite paff av argumentet..
är ni snälla så får ni höra motargumenten, på att Gud faktist INTE finns ;)

Opp Opp Opp


Hopp Hopp Hopp

Idag vart en poetisk dag, jag fick lite av min poesikänsla tillbak.
Tack alla som inspirerar..Det gör så mkt
Ibland vill jag utrycka så mkt i endast en mening, det blir sällan så.
Men nån gång ska jag banne mig mästra
.haikuMark my word

image236
lite funderingar kring ord,
kan man säga
for a lifetime


Cirkus Pedros

Jag vill bara säga...Bryr du dig inte alls?
Finns jag för dig, eller har du gått vidare?
Jag menar, 18 år ihop är väl rätt mkt, speciellt med våra mått mätt..
Det är det väl va?
Du låtsas inte om det, och skapar en illusion av att allt är frid och fröjd.
Men det är fel, det är inte frid..
och det äter upp mig innefrån
tugga för tugga


Jag vill ha dig i mitt liv!
Goddamnit!
eller vill jag?
Kan du medföra ngt gott, ngt jag kan behöva?
Ngt som inte skadar mig, for ones..
Jag vill klara ut saker och tingJag är så liten
...........vfr all detta ansvar?


image235

Brainstorm blowing my mind


pams

Jag bjuder på lite dikteri från min sida..
( uppskattar enormt om ni kan lämna nå ord efter er, om vad ni tyckte (= )*

Förbi nya länder, landar min själ
in i ett border-line tillstånd
och vi stilla står
i ett hörn
av mitt inre, som någon sakta stjäl
Och jag tar
bit för bit
vartenda tår
och nålar fast de, som livlösa fjärilar
i ett block om livet, en loggbok
om tankens kraft
Jag ger allt jag har
för att låta kärlekens saft
rinna av
in i nya världar
Jag förblir sinnessjuk
..
I bring u
image232
The Daily Kattis

*

Konstnärs talang
image228
Ibland försöker jag med ngt som egentligen inte finns där,
så som min konstnärliga sida t.ex.
Den är inte helt verklig, utan mest påhittad och tankeburen.
Ibland är jag kanske lite Picasso
men bara i mitt huve

(=Maybe


Brainstorm - Maybe

Doesn't that make u smile?

specially for bebeh


Hells ANGEL

image224

Ett till kort från i helgen, inte ut, inte supa, inte röj och knappt så nå dans. Men faaaan vad kul vi hade! :D
Nu finns det ngt att se fram emot.

Jag tänkte att nu ska vi prata om våld och raseri, och vart vår värld är påväg egentligen. Ja vart? Man önskar att det fanns ngt vettigt svar på detta. Det finns nog inte direkt. Men folk blir galna.
* Sex och Våld säljer *
Läskigt? Oh ja! Vi uttnyttjar några av våra grundläggande instinkter till att leva på andras reptil-hjärnor. Ja, sex säljer visserligen och alla underhålls av en exponering som lätt känns "too much". Men ska man helt medvetet göra det till en industri? Ska några nånstans överleva p.g.a. att det finns folk som betalar för att stilla ett begär? I don't know.
Jag menar nu för tiden kan man stilla alla sorts begär, och alla sorts begär återfinns helt plötsligt överallt och hos alla. Nu är allt möjligt, och så fåtal saker inte accepterade. Is that right?

Jag går runt på gatorna, läser tidningar ser in i främmande ansikten och undrar om helvetet skulle kunna bryta loss, om staten inte fanns..

BIG BROTHER is watching..look out

Ibland känns det som om männskligheten inte har någon yttre gräns, någon botten-nivå.. "Man kan alltid falla lägre" Det finns liksom inga begränsningar och förnuftiga barriärer. Girighet och egocentrisim överaskar och överrumplar. Kan ngn alls fatta att vi (västvärlden, de civiliserade HA!) låter folk dö av svält och sjukdomar, vi länge sen har hittat botemedel mot. Endast för att vår hjälp kan skapa inflation, obalans inom handeln och ett lån-beroende för u-länder. WHAT?!
Pengar, för guds skull, är papper. PAPPER!!!
Can u get that?!

En mor slår sin dotter och försöker få henne att förstå att hon inte finns, eller inte får finnas, kanske inte bör finnas.
En mor.
En främling.
En främling dödar en flicka som går förbi (och hon som trodde att hon redan inte fanns..).


Ja, det är creapy

Platsa in

And there was PRADA


Söööömn! Jag måste kunna sova ut. Försov mig sisådär 3 timmar idag, weey, ingen teoretisk filosofi alltså. Dumt, jag behöver alla lektioner just nu. Sen var det jobb (no more för heela helgen, pusta ut bara), åter igen gick det an men kan vara bättre.
Jag tänkte lite extra på att jag vill verkligen krama nån..hårt. Det har jag velat en bra stund nu.
Det är fan dags.

No way to run f*ckers

*Go with the flow*


Haha
Dagens outfit it is

image222
Skola skola
jobb jobb

That's life for you

Misery X


LOVEOh JA. Jag vågar
!
image217


2 Shouts for my people

Jag skriker galna ord efter varje steg vi tar ifrån varandra, jag och alla andra.Idag vart en stressig historia, plugget kommer inte bli lätt nu, men så är det.
Det får man ta helt enkelt.

Jag saknar dessutom mina finaste i pecka staden V-ås, saknar mkt.
Glädjen går ju aldrig att ersätta.
Här är allt som vanligt, men jag inser sakta att jag lever nåt sorts drömliv, och det känns
för overkligt och ogripbart för att njuta av eller vara nöjd med.

Väldigt konstigt. Men så är det.


**Cola-abstinens i en mongo bild**För övrigt tänkte jag proklamera vad min lön/csn kommer gå åt kommande månaden.
Jag vill satsa starkt på skönhet och hudvård, så dyra grejer blir det nog.
MEN detta är, i varje fall, det jag kommit fram till än så länge:
=)

*

Fuktkräm
image213
*

Tyckte denna ögon gele verkar underbar oxå
image214
*

Mascaran from heven!
image215
*

Brun utan sol utan dess like, lite kladd men vääl värt det
image216image218Zlatan är inte het?

Eller har jag fel? Eller har Jonnis rätt? Ja det är ju lilla frågan här. Ingen vinner, vi nöjer oss med att tatueringar kan ibland bli helt feel...Och medans jag helt sjukligen bloggsurfar och samtidigt kör Bejeweled 2 på icq games, så hittar jag inte mkt svar, utan mest frågor.
Rusade in i ett litet påminnelse om både min vackra obsession Lindsay och underbara Marilyn i en intressant bild-artikel , väl värd att se..
Jag såg oxå Jonnas *perfect* önskedröm om en dator, rosa o allt.
Vad fan vill jag då?!
Jag vet.

Jag vill ha RoSa ARUBA

image208
image206
image210
image211

Jag och Madis ska dit, så så snart (=
I know!

För att vi börjar förstå


Någon gng kommer vi alla till insikt och ser det självklara framför oss, WOW, för första gng:en.
Det kommer alltid lite inte i tid, alltid lite fel och alltid bortom all vändning. Men det är exakt så det ska vara.
Och man, tagen på bar gärning, med att *svälja* och acceptera, helt plötsligt rätar på ryggen.
Man kommer ihåg vart ens stolhet och ära är. Man blir någon.
Varje gng detta händer, varje gng man ser det, observerar sakta ur ens lilla hörn,
märker man att världen förändras lite.
Det mest verkliga från "igår" är inte där nå mer, bara ett moln kvar, och det mest otroliga står och blinkar framför.
Någon gng börjar vi förstå och inse.För att vi växer

image203

Sexual eruption

Så kan det bli, när jag o Jonna möts i ett trängt space.
Det händer konstigheter IRL ;)
Yes u know it. Och inget kan stoppa oss.
Jag gjorde en visit hos Jonnis igår o lät mig sj stanna till idag, massa kul + pommes & aioli.

Sen så tror jag att me o Frank(o) *bounded* på hel ny nivå

image196

Jonna visa mig spindlarna, för att göra mig rädd och försöka få mig ut ur hennes lya snabbast.
She lyckades stort. Men jag gav mig inte utan att bli chockad o dra nån min.


hehe DEN minen maybe?

Jonna was not thaaat happy about i hahahimage200

Dibo and me. LOST

Sommar o frihet och vinterns (uteblivande) skönhet..
Jag valde ut några kort

bl.a. Dibo och jag

image192
image195
image194

I just realized


image190
tihi


image191

Alla F*CKING <3 dag, ehum

OOOH tututdu tatararalaLA!!!!!


eh okej då, bortsett från cp rycket
så..
har det idag varit bara en massa plugg och inget vettigt annars :P

haha som om det inte var nog bra
men men jag har orkat engagera mig och t.o.m. skrivit en sammanfattning som var till lite hjälp för oss.
Inte vart det några rosor eller vackra kort, *suck* väldigt synd.
Men va fan, aldrig varit nå speciellt med den här dagen förutom att det blir deppigt.
Måste väl säga att i jämförelse gick det någorlunda bra idag, det var sol och jag var vårig
(o tänker vara det trots all kyla!!)
och jag lärde mig massor. Kan nu bli väkt mitt i natten och ändå kunna allt om D.Hume och I.Kant.
Det du!!
image189

Det verkar som jag har hittat lite roliga kort. kolla bara vad jag och Peter Seipen tycker om varandra.
:D
Från klassresan till GBG våren 2006
haha
image188Eåw

that's what Madis said (=


Sååå kul har man när man har tråkigt! :P
Hittade någon mobbad sida där man kunde roa sig med att f*cka med sina kort.
Jag, banne mig(!), tog tillfället i akt.


*Var inte dum lilla tös*
..sa nån för nån da' sen

image186
hehehe
image187
lägg märke till min *GOOD*-Borat och *EVIL*-Bush, eller vice versa, på var sida! MOahahaVILKEN tyckte ni var snyggast/fulast? :P
hahah (*båda* u say) ;)En gång TILL

image183
förra veckan, påväg till afterwork (=
kuuuul det va

Idag f'rresten var det jobb, helt lugnt. Inte mkt bok. men massa trevligheter ändå. Kanske delvis för att jag var så sjukt övertrött och bara skrattade rakt ut åt hälften av kunderna, och gäspade/tuggade åt det andra halvan. Men så blir det ju när man håller på att bli sjuk, sakta men säkert, men förtränger detta så gott det går!image184


Kom på idag att det är ju FFS Alla Hjärtans Dag snarligen..
ehhh...
Och det ser tyvärr inte så otroligt ljust ut, för tillfället. Jag har för fan ingen vettig människa att fira med, eller ingen som vill faktist fira med mig (bortser från dig nu bruden M). Såå,
What To DO?
Alltså, just denna lilla firelse har aldrig i hela mitt liv gått nå bra, förutom när jag var väldigt liten och brukade
göra små kort till mamma & pappa, och kanske få en blomma/godis tillbak.
Trevliga tider det.
Och nu är det bara
BÖK, orkar inte ens engagera mig ordentligt. Det känns som att man vill ju inte spendera en "romantisk" middag med någon man egentligen inte riktigt tycker om. Det blir ju bara fel, kärlekens dag liksom.
Då tänker jag: Har inte jag nå kärlek? Vfr är "
kärlekens dag" alltid bara blaj för moi?
hmmm..
Vette satan alltså.
Man har några, så kallade, beundrare i en massa hålor överallt, som är fel
(eller är det fel på mig? förmodligen...) Man sitter och skriver bort sin tid med vissa av de på nätet, var dag och ibland natt.
Undrar om man får en ros eller två på MSN??
image185
  ..haha..


Det ord förklarar när man är endast stum

Till mig
Av: Katja Tanaeva

Jag går lite fram
steg efter steg....
andas fram dina ords tråd
som jag så drömskt följer


...och andas hopp
drar mina ben efter hala tanke-pölar
minns alla syrsor som flög i vår värld
surr, surrealism i våt format..


En stig,
en väg
ett liv, ett slut
jag slumrade visst till i något absolut
..och befintligt vackert...


Jag knallar på
du lämnar smulor efter varje "Ja"..
stjärnavtryck av dina ögonfransar
..och tysta rop som leder ingenstans


Jag följer dig, till blod, till sorg, till mig..

image182

....

**Kattis*frisööör*

♂°?♥ஐღ Kattis ღஐ♥?°♂Lilla lilla mig. Idag med massor av uppgifter återigen, vi pluggar vi läser vi låtsas.
Måste ju tyvärr erkänna att mest blir det låtsas, att man faktist pluggar eller läser, men inte mkt av verklighet här naj.
Åter en tenta (eller två, som vissa har inkl. MIG!!!) på fredag, ojoj. Nu blire problem...

image181Såg f'rresten att lilla Jonnis hade publicerat lite ang. bra hårvård. WELL
Jag vill ha lite och säga till om där (man råkar ju vara frisör med gesällen o allt hahah :P)
Jag har själv prövat ett otal med olika produkter inom alla sorts märken.
INGA MIRAKEL KURER FINNS
, som så.
Men jag är inte helt pesimist, så hära är det jag älskar till mitt sönder-blonderade och extensions-misshandlade hår :)


shampoimage178 balsamimage179leave-inimage180kisses**

Haha Tävling

image175

Tänkte pröva med en tävling va ;) Så here it goes.
Det är en nyfunnen bloggs fina ägare http://denira.blogg.se , som ordnat en liten *fajt* om ett vackert armband va.
Min motivering är (skåda!):
Jag har nyss hittat till din blogg genom ett antal omotiverade slumpklickanden. Men tycker att den verkar både logisk moralisk och fin (väldigt underligt att säga, men du vet rosa for life haha). Iaf, så skulle det vara otroligt kul och vinna ngt första gngen man försöker sig på detta, just för att det är inte direkt mitt mål med bloggen att få saker eller ngt annat sånt. Tycker för övrigt att armbandet du har valt är otroligt fint, och skulle kanske t.o.m. pigga upp det slö-gråa omkring en just nu :).
Men men om inte annat, kika förbi när du har tid o lust
Krams :)

image176

Lady New Face

image174

Jag prövar lite nya tag här.
så gott detta går.

Men lite rosa har väl aldrig skadat ngn? haha


or so I hope

image173

ZERO

Det verkar som om folk inte riktigt tar in det viktiga jag skriver då o då.
Som inlägget innan..
Det var en citat från en bok jag läste ur igår. Saken är den att just de två meningarna var inbakade i bokens två sista sidor nånstans. Och på ngt sätt sa de hela boken hela känslan i den, gjorde den självklar för mig.
Det är dfr de kom med här, och för att jag tror till viss del på det de försöker säga oss.
Det finns en sanning.

Jag tycker att det är tråkigt att ingen har ngt att säga om såna vackert enkla saker, som kanske komplicerar till ens känsloliv. Jag bara hoppas att var och en som läser tar åtminstonne med sig ngt, en ny innebörd.
I wish

sånt gör jag när jag vill meditera bort lite stress o ångest
det hjälper

Nu när jag tänker efter

"Krig är så jävla enkelt. Det är måndåren i oss som drömmer om ödelagt land."

*Mao ll*
Don Delillo


Fråntagen lite ljus

image169
Fråntagen lite ljus och luft
Given nya ögon, som i ett rus
av endast ord
Jag tar emot allt jag kan få och ta, och andas det som blev kvar för en dag
Jag vägrar släppa ngt av alla tankar och min kära frustration
Jag vägrar vara tom
Fråntagen själ
Makt(-spel)
Jag lever from
Jag lever välIdag har det diskuterats på största allvar två viktiga saker.

* Immanuel Kant, och hans metafysik kring moralens "sederlag" (don't ask..)

* Stalking, av ngn man har romantiskt intresse för.

Vad kom vi fram till? hmm, vette fan alltså. När det gäller det första så är det man kan läsa ut är att I.Kant var smått deprimerad snubbe totalt skruven på regler och förnuftets styrka, och jag misstänker djupt att han har varit med om ngn grymt orättviss situation när han var barn (typ horribelt fråntagen klubba, eller nå).
Vad det gäller det andra, så är jag lite osäker. Det verkar vara så lätt att bli beroende, på ngt sätt missbruka informations flödet för att luska fram saker. Det absolut dumma är ju att även om man får upp nån sorts connenction med personen i fråga, så blir man liksom inte av med vanan av "att kolla upp". Och kommer detta fram senare, då ligger det risigt till med hela relationen.
Jobbigt, en aning?

F'rresten, kommer ngn på vfr Willys snabbmakaroner smakar som joniserade-smaklösa-kartong-"krutonger", som blivit för-kokta (och ev. oxå för-ätna) ett par gånger innan?
U know?
Then give me a call and DO TELLimage170

En två tre

image167
weird min va? hahaa

God morron kära er!

Jag har läst 'genom, de hundra inlägg min bebeh hunnit med nu :).
Jag har oxå funderat lite.
Jag ville bara hålla med henne om att våran generation har otroligt skev självbild, mest p.g.a. den växande "sjukdomen" depression tror jag. Ens kropp är ändå ngt man vill ha och tror sig ha kontroll över. Då får det utlopp på sjuka vis.
menmen

IGÅR


Jag var på afterwork, vi var snarare..
På *Storstan*, vette fan vart det låg, för chefen skjutsade. hahaha.
Men kul var det iaf, och efter ett par vinglas blev jag så glad, så glad ;). Som vanligt då, lilla alkis.
Men vissa saker gör mig virrig (förutom vinet), och jag blir konfuderad över min egna hjärna och dragningskraft...
Eh..
Är det bara jag, eller fastnas det alltid för fel personer?
Men men, nu har vi ngt att snacka sönder ett par dar i veckan iaf, haha ;D
LOVE Madis, rosor är ju din grej nu!

och jag gillar rosa........
:)

hemma känslor, lugnande
frid

Turulu

På allmän begäran, haha, hära är jag!
igeeen
image164
PROFIL

(nytt smink, ny kavaj förevigade)
....Katja är nervig, fan
fan
*
fan
*image165
Tecknad Idioti (som nästan fick en *Oscar*)
Check it out!


    Rejected
by: Don Hertzfeldt
Jag skrattar, för att inte gråta


Men vad är fel?

Inte bara på mig eller Han denna gång, utan på hela männskligheten? Vfr är folk alltid missnöjda, olyckliga och bittra? Även avundsjuka, får man lov att tillägga..
Jag vette fan. Det finns säkerligen ett antal saker, som man vill förändra eller man vill ha bort ur sitt liv. Men bortom detta "felaktiga" (kan vi kalla det) så är vår tillvaro fylld av saker att glädjas åt. Ju mer vi ler åt varje minsta lilla händelse, om det så är en vänlig blick vi får i matkassan, dessto mer ser vi det vi kan glädjas ännu åt.
Känner mig smått, som en predikande Jehovas-kärring nu.
Men tro mig, det är exakt så detta funkar. Jag tänkte så här:
Jag ska dela med mig av det som gjort mig så otroligt övertygad och motiverad angående tacksamhet och glädje. Det är en liten bok jag har bökat med i snart ett halv år nu. Denna bok handlar inte om självhjälp eller whatever. Det handlar om hur du gör rätt (hatar att jag låter som värsta sektledaren ute på missionering), det är sant. När man väl prövar några galenheter, efter läsning, så inser man att allt inte är helt blaj och blir aningen skrämd.
Men, f'oks! It's a free world!
Om ni har tråkigt och känner för att hänga er, köp boken och läs några rader ;)..


The Secret
image160
på tal om hemligheter...ngn som tycker att det här bör hållas under hysch hysch? :P

;D

What's new pussy cat? ohohoh

Nytt är att jag ska till Suz, jepp, the first time ;). Kul!

Sashulik och jag ska roa oss på bästa sett i Hässelby, maybe ? :P haha
Iaf, livet rullar vidare. Jag finner åter igen min mening med livet i människorna omkring mig och min egna *hårda kärna*.
 
I'm a tough nut!

image159
bjuder på denna porr
hehe

Sweet Mary Pie


hahah. Jag vill vara inget annat än mig sj
Var dag och var timma
Jag är bara den galna varelse jag är
Älska mig
för den jag är
Nån gör ju
(=
image158

What's hot?
That's whatHold on, just a little bit longer


just breathe

Vad gör man när ngn har övertygat en hela natten om livet är värt att leva?
'
När man är dödstrött morronen därefter och klunkar dfr i sig RedBull i överflöd?

När man skakar sig igenom hela lektionen, just för den sjuka halten av koffein m.m. i kroppen?

Vad gör man när man äntligen ler igen, men vet att detta är bara den första prövningen?Man Såå TAR KORT!!!
haha

Har oxå handlat lite i veckan, inte brytt mig om att publicera men nu jäklar!
Blev ett par finfina J&Company jeans (=
och en Pilgrim ring, (är inte så mkt för ringar egentligen, men va fan..)

my Bootie
(i ett par J&Company, kommer bättre bild..promice!)


The Ring hehe

RSS 2.0